Veselības pārbaudes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lasmanes M. ģimenes ārsta prakse

Bastiona 24-301, 3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
potēšana, Lasmanes M. ģimenes ārsta prakse Valmierā, ārsts, ārsts Valmierā, ģimenes ārsts Valmierā, veselības , pārbaudes , slimību diagnostika, analīzes, nosūtījumi pie speciālistiem, vakcinācija, ārsta izziņas.

Dzintra Lunde, ģimenes ārsta prakse

Pilskalna 6, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Pakalpojumi: ✓ Veselības pārbaudes ✓ Medikamentu izrakstīšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem ✓ Konsultācijas

Olgas Tomaševskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Ģimenes ārsts piedāvā:: ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Ārsts zīdaiņiem ✓ Pediatrija ✓ Potes ✓ Medicīniskās izziņas ✓ Spirogrāfija Ģimenes ārsts Aizkrauklē:

AMC poliklīnikas ēkā, kurā atrodas O. Tomaševskas ĢĀP (Ģimenes ārsta prakse) ir nodrošināta patstāvīga iekļūšana personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Ievas Kalējas acu ārsta prakse

Lielā 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Acu ārsts Talsos:

Acu ārste Talsos Ieva Kalēja piedāvā plašu acu ārsta pakalpojumu klāstu - iespējams viss, sākot no acu un redzes profilaktiskajām pārbaudēm, līdz lāzerķirurģijas pakalpojumiem, kā arī citi okulista pakalpojumi.

Krēsliņas Intas ģimenes ārsta prakse

Brīvības 56, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Autovadītāju medicīniskā izziņa ✓ Ieroču nēsāšanas un glabāšanas izziņas Ģimenes ārsts:

Inta Krēsliņa sniedz ģimenes ārsta pakalpojumus, dodas arī mājas vizītēs. Ģimenes ārsts Gulbenē.

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā

Stirnu 8-323, Rīga LV-1082
Ārsta pakalpojumi: ✓ Ādas slimību diagnostika ✓ Ādas slimību terapija ✓ Kārpu noņemšana ✓ Papilomu noņemšana ✓ Molusku noņemšana DERMATOLOGS:

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā. Pieņem gan ar ģimenes ārsta nosūtījumu, gan par pilnu samaksu. 

Limbažu novada ģimenes ārstes Ilonas Balodes doktorāts, IU

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija ✓ Medicīniskās izziņas ✓ Sanitārā grāmatiņa ✓ Analīzes ✓ Nosūtījumi ✓ Profilaktiskās apskates ✓ Ārsta konsultācijas ✓ Autovadītāju izziņas ✓ Šoferu komisija Apraksts:

Ģimenes ārste Ilona Balode sniedz nepieciešamo ambulatoro palīdzību un ģimenes ārsta pakalpojumus Salacgrīvā. 

Akūto pacientu pieņemšana P.-Pt. 13.00-14.00.

Zīdaiņu pieņemšana O. 15.00-17.00.

Dr. Būmanes ģimenes ārsta prakse, SIA

Raiņa 19, Durbe, Dienvidkurzemes nov. LV-3440
Apraksts:

Dr. Būmanes ģimenes ārsta praksē pacientiem veic asins, urīna analīzes. Sadarbība ar ar NMS laboratoriju, kas katru dienu savāc materiālus un piegādā analīžu rezultātus. Pieejama EKG, injekcijas, pārsiešanas, potes. Mājas vizītes. Pieraksta jaunus pacientus. Praksē ir vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.  Prakses kods 6408-00004.

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

Vizus optima, SIA

Ainažu 49, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Acu slimību diagnostika ✓ Redzes pārbaude bērniem ✓ Optika Par mums:

Redzes centrs Tev piedāvā veikt ērtu, pieejamu un kvalitatīvu redzes pārbaudi. 

Sertificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi. Veicam diagnostiku un konservatīvu acu slimību ārstēšanu.

Ārsti: Žanna Kudiņa - ārsts oftalmologs, Diāna Abduļina - ārsts oftalmologs, Kaspars Kudiņš - ārsts.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.